Elixer Consultancy

Kerkstraat 36 5711 GW Someren

WhatsApp06-28254184

Bel ons0493-496357

Mail onsinfo@elixerconsultancy.nl

10 jaar Elixer Consultancy

In augustus 2022 was het 10 jaar geleden dat ik afgestudeerd ben aan de Radboud Universiteit in Nijmegen als Arbeids- Organisatie en Gezondheidspsycholoog. In oktober 2012 ben ik gestart met Elixer Consultancy, in eerste instantie breed opgezet maar in de afgelopen jaren gegroeid als specialist in stressmanagement, zowel individuele begeleiding van medewerkers die uit dreigen te vallen of uitgevallen zijn als het trainen van een geheel team.

Individuele begeleiding kan bestaan uit een coachingstraject of een psychologische interventie. Het verschil zit in de problematiek. Bij sommige problemen heeft de medewerker een coachingsvraag en bij andere, vaak met mentale en fysieke klachten is een hulpvraag passender. In beide gevallen wordt gewerkt vanuit de problematiek van de medewerker en wordt de hulp geboden aan de hand van wat de medewerker nodig heeft. Dit kan bij voorbeeld zijn:

  • Een stukje anders denken uit de cognitieve gedragstherapie
  • Probleemoplossend leren denken
  • Het leren herkennen en aangeven van grenzen
  • Ademhaling- en ontspanningsoefeningen
  • Adviezen met betrekking tot slaap en leefstijl

Al deze vaardigheden kunnen ook gegeven worden in een groepstraining of workshop

Verder heb ik me de afgelopen jaren verdiept in slaapproblematiek, rouwverwerking, traumaopvang en mag ik ook EMDR therapie geven.

Vanwege het 10 jarig bestaan komt er in de eerste week van oktober aan aanbieding voor een gratis intake, waarvan medewerkers gebruik kunnen maken en waarbij we onderzoeken hoe het met hun stresslevel gesteld is. Houdt de facebookpagina en de website www.elixerconsultancy.nl in de gaten.