Elixer Consultancy

Kerkstraat 36 5711 GW Someren

WhatsApp06-28254184

Bel ons0493-496357

Mail onsinfo@elixerconsultancy.nl

Over Elixer

Elixer Consultancy is Hanny Bouwmans. Door jarenlange werkervaring met mensen als Arbeids- Organisatie- en Gezondheidspsycholoog en oefentherapeut Mensendieck ben ik ervan overtuigd dat mensen het verschil maken in een organisatie en dat het belangrijk is uit de mensen het beste boven te halen. Hierdoor zal de kwaliteit van het product toenemen.
Ik ben iemand die werkt vanuit de eigen kracht van mensen, ik kan mensen inspireren om hun gedrag te veranderen en ben in staat om heel goed te luisteren naar mensen. Daar ligt mijn kracht. Door goed te luisteren kan ik de onderliggende oorzaken van problemen naar boven halen waardoor de oplossing passend is bij de mens of de organisatie.

Visie

Vanuit jarenlange praktische ervaring in het werkveld en recent wetenschappelijke kennis heeft Elixer Consultancy de visie ontwikkeld dat mensen het verschil maken in uw organisatie. Ieder mens heeft de kracht om zelf zijn leven in eigen hand te nemen, dit geldt ook voor de mensen op de werkplek. Als de mens optimaal functioneert op zijn werkplek draagt hij op een productieve manier bij aan het leveren van een kwalitatief goed product. Soms functioneren medewerkers niet zo goed, individueel of in een team, en hebben zij handvaten nodig om hun werkzaamheden weer goed te kunnen verrichten. Hieraan kan Elixer Consultancy bijdragen. Elixer Consultancy zet de kracht van de werknemer en zijn team centraal en draagt vandaar uit bij om medewerkers en teams beter te laten functioneren. Hierdoor zal ook het ziekteverzuim verminderen.